lauantai 14. toukokuuta 2016

Hasta la vista, abit!

Torstaina 18.2 abien iloksi päästiin taas viettämään jo perinteeksi muodostuneita penkkareita. Päivää varten abit olivat koristelleet koulun käytävät erilaisilla julisteilla, kuvilla ja bannereilla. Tänä vuonna teemana oli Disney. Koulun sisätilat ja eritoten abit kunnioittivatkin vanhaa kunnon Waltia tyylillä, joka ei hevillä unohdu.   


Päivällä sinänsä ei ollut tuhottoman paljon sisältöä, mutta jokaiselle jäi siitä varmasti hyvät muistot. Abien juhlat aloitti klassinen penkkarikarkkien heittely ympäri koulun käytäviä ja luokkahuoneita. Tämä ikuisuuksien ikäinen, sokerihuurteinen kutsuhuuto kutsuikin koko koulun väen juhlimaan abien kanssa. Tästä siirryttiin koulun käytäville syömään abien karkkeja. Siinä sivussa suurin osa koulun oppilaista sai jonkinlaisen leiman itseensä abilta, oli se sitten piirretty huulipunalla tai yksinkertaisesti liimattu tarrana. Eniten huomiota saivat ne, jotka olivat jollekin abille sukua. Nämä oppilaat saivat erikoissuuren määrän huulipunaa, tarroja ja jotkut jopa hieman kermavaahtoa hiuksiinsa.


Käytäväkommellusten päätyttyä siirryttiin koulun juhlasaliin seuraamaan päivän huipennusta: Esmeraldan ja Ursulan hostaamaa Abishow'ta. Se sisälsi jos jonkinlaisia yllätysnumeroita ja esityksiä. Show alkoi oppilaskunnan hallituksen pantomiimiesityksellä, jossa hallituksen jäsenet pääsivät pareina esittämään kuuluisia kohtauksia tunnetuista Disneyn elokuvista. Puheenjohtajat pääsivät kisaamaan Disneytietämyksestään. Kilpailun voitti Vanamo Kupila, ja palkinnoksi hän sai kaulimen, jolla hän onkin pitänyt hallituksen kokouksissa rotia.


Tästä jatkettiin opettajien aktiviteetteihin. Opettajanhuoneen ikuinen bropari Kuusinen ja Honkala pääsivät dubbaamaan Disney-elokuvan kohtauksen uudelleen. Tämän jälkeen Heikkinen ja Salmenoja pääsivät tekemään saman tempun. Viimeisenä vuoronsa saivat Turta ja Virta. Abien show’n kruunasi video, joka tiivisti abien tunteet lukiokoulutusta kohtaan.

Lopulta abien koulupäivä huipentui kaupungilla tapahtuneeseen ajeluun. He lähtivät ajelulle kolmella kuorma-autolla, joissa kaikissa roikkui älykkäillä sanaleikeillä ja vitseillä varustettuja bannereita.

Kalle Koivula 1A

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti